OVER ONS

Van A tot Z geregeld

Of u ons nu inhuurt voor het onderhoud van uw gevel, voor graafwerkzaamheden, of rioleringswerkzaamheden: u hoeft niets zelf te regelen. Van het aanvragen van een eventuele vergunning tot en met de afvoer van grond en afval. Materiaal en materieel hoeft u evenmin te huren. Alles wat nodig is om de klus tot een goed einde te brengen, hebben wij zelf in huis.

Opgeruimde werkplek

Wij staan garant voor een veilige en opgeruimde werkplek. Aan het einde van elke werkdag zorgen wij ervoor dat er geen rommel ligt.

Beschikbaarheid

Als wij duidelijk voor ogen hebben wat er gebeuren moet aan uw gevel, of wat de omvang is van de graafwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zullen we in overleg met u een startdatum vaststellen. Alleen ongunstige weersomstandigheden kunnen die planning nog wijzigen, zeker voor wat betreft de werkzaamheden aan de gevel. Bij minus tien graden Celsius kunnen er bijvoorbeeld geen nieuwe voegen worden aangebracht.

Goede service en geen meerprijzen

Jack Bemelmans streeft altijd naar maatwerk, levert kwaliteit en biedt een uitstekende service. Wij werken niet met meerprijzen en alles wordt voor u geregeld. Gemaakte afspraken komen wij na.

Mocht u overwegen om de gevel van uw woning, bedrijfspand of schuur te laten onderhouden of heeft u graafwerkzaamheden van welke voorkomende aard, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan per telefoon: 046-4422891 / 06-20038161 of per e-mail: info@jackbemelmans.nl U kunt ook het vragenformulier invullen.

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken voor een offerte op maat.