Jack Bemelmans

Jack_steiger

Huizen waarbij qua metsel- en voegwerk niets aan op te merken valt, zijn duizenden euro’s meer waard dan gelijksoortige huizen waarvan de gevel vuil is of niet goed onderhouden. Afgezien van het feit dat een vuile gevel het aangezicht van uw woning niet bepaald ten goede komt, kan er op den duur ook scheurvorming ontstaan in het metsel- en voegwerk. Met alle mogelijke vochtproblemen tot gevolg waarna het van kwaad tot erger wordt. Iets waar u absoluut niet op zit te wachten. Bespaar u deze ellende en laat de gevel van uw huis op een vakkundige manier reinigen, onderhouden en indien nodig repareren.

U moet dan denken aan werkzaamheden als stralen, voegen, impregneren, injecteren, maar ook aan het uitkappen van kapotte stenen en versleten voegen en het inmetselen van nieuwe stenen en vernieuwen van de voegen. Uw gevel wordt weer als nieuw!

Tevens voor al uw graafwerken bent u aan het juiste adres. We kunnen riolerings problemen opsporen door het uitvoeren van een rioolinspectie met camera, en deze vakkundig herstellen.

Een vernieuwing van het  riool kan de oplossing voor uw vochtproblemen zijn, oude rioleringsbuizen zijn vaak verouderd en in slechte staat.

We hebben ruime ervaring in het waterdicht maken van kelders. Water in de kelder of schimmel op de muren kunnen van af nu tot het verleden behoren, wij bieden een passende oplossing voor al u vochtproblemen. Vraag vrijblijvend advies.